Aanbevolen post

HET MOOISTE COMMUNIEKLEEDJE ONTWERP JE ZELF !!!! unieke communie kleding voor meisjes en jongens op maat...originele en exclusieve communiekledij!!!

Lang geleden dat ik nog eens wat poste op de blog... Facebook is een enorm medium geworden waar ik wekelijks onze exclusieve ontwerpjes pos...

zondag 27 januari 2013

HET MOOISTE COMMUNIEKLEEDJE ONTWERP JE ZELF !!!! unieke communie kleding voor meisjes en jongens op maat...originele en exclusieve communiekledij!!!

Lang geleden dat ik nog eens wat poste op de blog...
Facebook is een enorm medium geworden waar ik wekelijks onze exclusieve ontwerpjes post, maar helaas bereik je met facebook niet iedereen...
het mooiste communie jurkje ontwerp je zelf bij Atelier MAISON JUJUPE exclusieve mini-couture op maat gemaakt

www.maisonjujupe.be
Mijn jujupeke is een schot in de roos!!! We groeiden uit tot een begrip in exclusief maatwerk Maison Jujupe! U wil uw zoon of dochter in de mooiste communiekledij zien stralen? Bij Maison Jujupe gaan we samen op zoek naar een uniek ontwerp dat volgens jouw smaak naar kleuren, stoffen, model en afwerkingen helemaal op maat wordt afgestemd. Het is voor de communicant dan ook een onvergetelijke ervaring! Velen vinden het unieke concept om zelf een jurkje te kunnen ontwerpen aan de hand van de modelletjes en de stoffen , biesjes en knoopjes... heel erg leuk!!!
Dezer dagen lopen de aanvragen binnen voor een origineel communiejurkje
en hiervoor zijn we natuurlijk de place to be!!!

Geen gevaar dat hetzelfde communiekleedje in de kerk staat, want de onze op maat gemaakte ontwerpen zijn uniek!!!!Ook voor stoere jongens maken wij een uiterst unieke kostuum op maat. Neemt u eens een kijkje op onze Facebookpagina en ontdek enkele van de eindeloze mogelijkheden!
En ga maar es op zoek naar die ene prachtige jurk die niet in alle winkelrekken terug keert: wij maken het mooiste feestjurkje uit jouw dromen waar, zoals jij het wil!
Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk voor gelegenheidskledij, ook voor feestkleding voor de mama's kun je bij ons terecht! Uiteraard doen we ook op de suite afgestemde ceremoniekleding (bruidskinderen en dames)

enkel op afspraak....

www.maisonjujupe.be
Atelier Maison Jujupe

Otegemstraat 21
8540 Deerlijk
0486695175

communiekledij communiekleding communies lentefeest origineel exclusief op maat eigen ontwerp uniek communiejurkje enig communiejurken communiekleedje retro communiekleed mooiste communie jurken eerste communie communiekleding 2019 voor jongens en meisjes stoere kostuums

Geen opmerkingen:

Een reactie posten